Dr. Andrei Cristian prin Skype in casa Dvs!

„Copilul acesta a ajuns prea departe: este nervos, nu asculta de nimeni, ii bate pe alti copii, nu mananca, plange mereu, a ramas in urma. Oare este bolnav? Il iubesc, dar ma tem ca va ajunge rau daca va continua asa… Oare ce putem face noi, parintii, ca el sa fie un copil normal, iar noi sa avem o viata mai linistita?”…
Intra pe www.drandrei.ro sau www.iru.ro, apasa butonul Buy Now si in cateva zile ma poti invita online in camera copilului tau, sa vad si sa ascult cum se comporta si sa te sfatuiesc chiar atunci cum poti interveni!
Iti trebuie doar Skype- descarcat gratuit pe calculatorul sau telefonul tau- si poti plati consultatia online, fara sa iesi din casa. In cateva ore de la plata iti voi confirma personal data si ora intalnirii noastre pe Internet.
Aceasta cale de comunicare este deosebit de eficienta si in cazul problemelor cu adolescentul din familia ta. Asta pentru ca generatia lui accepta cu greu deplasarea la un cabinet si mai ales, adolescentul este familiarizat cu solutiile online.
Sunt dr. Cristian Andrei aici, pe Skype, si ma puteti invita oricand in casa voastra!

Dr. Cristian Andrei
www.drandrei.ro

14642483_1585052184854280_8077275334279313304_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.