Cezar HAGĂU

Formare:

Cezar HAGĂU a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației specializarea Psihologie continuând cu specializări post-universitare:

  • Master „ Psihologie clinică și intervenție psihologică”, fiind psiholog clinician
  • Psihoterapeut – psihoterapie integrativă
  • Curs de „Consilier pentru Dezvoltare Personală”, acreditat A.N.C. în cadrul MT Evolution Academy, Specializare COR (242401)
  • Formator/Trainer autorizat de Ministerul Muncii, Ministerul Educației și A.N.C.
  • Certificare pentru Terapie Afirmativă LGBT furnizată de Yale School of Public Health & François-Xavier Bagnoud Center

Experiență:

Psiholog cu drept de liberă practică acreditat de Colegiul Psihologilor din România este interesat de adaptarea cât mai eficientă a persoanei la condițiile de viață, integrarea de noi instrumente și modalități pentru gestionarea situațiilor de criză, a evenimentelor cu potențial traumatic. Adaptarea se face ținând cont de umanitatea persoanei și urmărește susținerea și îmbogățirea vieții, nu doar integrarea cu orice preț în sisteme, structuri care sunt câteodată toxice, inumane. Primordiale apar aici relațiile semnificative, cu precădere cele de cuplu care își extind în foarte mare măsură influența asupra calității vieții nu doar a partenerilor ci și a celor din jurul lor.

Vede starea firească a omului ca fiind plăcută, mulțumită, de împăcare cu sine, orice disconfort poate fi privit ca un dar, indicator pentru necesitatea unei schimbări care duce spre homeostazie, echilibru. Modalitatea prin care se realizează acest deziderat este la fel de particulară și deosebită precum persoana respectivă.

Crede cu tărie că sănătatea mintală este cel puțin la fel de importantă ca cea fizică.

Desfășurarea ședințelor se pliază pe nevoile clientului, în prim plan fiind scăderea disconfortului și funcționarea pozitivă a persoanei.

Recomandare:

Empatia este la baza relațiilor sociale, doar interacțiunile sociale ne dezvoltă umanitatea și ne ajută să ne atingem potențialul uman. Fiecare interacțiune, oricât de scurtă, își pune amprenta asupra noastră și astfel, suntem interconectați și interdependenți. Consider că esențial pentru fiecare individ este să fie conștient de nevoile lui prioritare într-un moment dat și să cunoască și să poată aplica strategii pentru împlinirea lor care să îmbogățească în mod plăcut experiența vieții tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.