Dr. Cristian Andrei

Dr. Cristian Andrei este medic specialist neuropsihiatru din 1994. Practica in sistem privat psihiatria, preocupat de problemele de cuplu, dezvoltarea, adaptarea si consilierea relatiilor interumane.

Este atestat in teorii ale personalitatii, psihoterapii cognitive, terapia bolilor afective, cercetare psihiatrica.

Din mai 2004 este atestat de Ministerul Sanatatii si Familiei ca formator de formatori in domeniul sanatatii si bunastarii copilului si familiei, precum si ca formator in cadrul Programului Educatie pentru Sanatate in Scoala Romaneasca al Ministerului Educatiei si Cercetarii.

Editor corespondent al The British Journal of Psychiatry, Dr. Cristian Andrei a publicat peste 1500 de articole, carti si diverse alte materiale, abordand teme vaste – de la relatiile interumane si sfaturi pentru parinti si adolescenti, pana la aspecte legate de psihologia teritoriului virtual si psihologia fractala.

Protagonist al emisiunilor de televiziune Tribunalul poporului de la Prima TV, 9595 de la Antena 1, al emisiunilor radio Dialog Intredeschis de la Kiss FM, 2 seri la rand de la Magic FM, Lectii Particulare la Radio 21.

Dr. Cristian Andrei colaboreaza, pentru consiliere si sfaturi in domeniul relatiilor pe internet, cu cel mai important site de dating social si networking din Romania – sentimente.ro

Este marele castigator al Salonului International de Psihologie, editia 2008, unde i-a fost acordat Premiul special pentru realizari exceptionale pentru emisiunile sale radio si TV si pentru promovarea consilierii psihologice.

Este autorul cartilor: Cine m-a facut femeie, Perna si ruj, Lectii particulare (in 2 volume), Culegere de probleme psihice si al Cd-urilor multimedia Adevar si provocare si Marea pacaleala.

Presedinte fondator al Institutului de Relatii Umane, dr. Cristian Andrei si echipa de specialisti de la clinica sa Pragul Alb sustine in cadrul elegant al institutului seminarii, ateliere de lucru si conferinte pe teme diverse, abordand aspecte ce vizeaza atat organizatiile si angajatii acestora, cat si tematici ce fac parte din cotidian si care preocupa fiinta umana.

Coordonator al Forumului pentru copii si familii afectate de HIV/SIDA (1996/1998), activitate de consiliere si terapie, in cadrul organizatiei Salvati Copiii, pentru tinerii dependenti de droguri si pentru persoane abuzate sexual.

Consilier medical al site-ului www.sexdex.ro, initiator al proiectului Totul despre HIV/SIDA (proiect finantat de Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare si elaborat in cadrul Societatii de Educatie Sexuala si Contraceptiva);

Efectueaza vizite lunare in liceele bucurestene si in tara pe teme de dezvoltare sexuala a adolescentilor si in cadrul unor campanii impotriva consumului de alcool: Fii cool fara alcool, Alcoolul nu te face mare.

Presedinte al Fundatiei Estuar, orientata spre servicii de consiliere, recuperare, reabilitare si reinsertie sociala pentru adultii cu probleme de sanatate mintala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.