Serviciile noastre sunt adaptate nevoilor tale și includ:

Psihoterapii individuale, de cuplu, pentru copii și adolescenți;

Expertize judiciare;

Evaluare psihologică și psihodiagnostic;

Formare și supervizare în psihologie clinică.

În general, o sesiune de terapie durează 45-50 minute, poate fi gratuită sau poate costa până la 300 lei, se obține prin programare, la numărul de telefon 0729931613 sau prin e-mail: office@iru.ro și se desfășoară la sediul nostru, online sau chiar la domiciliu, în funcție de nevoile speciale ale pacientului. 

Probleme cu jocurile de noroc? – Consiliere 24/7

În situația în care crezi că ai o problemă cu jocurile de noroc, poți intra pe site-ul www.jocresponsabil.ro, unde, la orice oră, este prezent online un psiholog al echipei noastre, gata să te ajute.

 

Expertiză psihologică judiciară

 

Când copilul este afectat de divorț

Când părinții divorțează, se poate declanșa un conflict pe termen lung, căreia îi cade victimă copilul lor. Specialistul nostru în expertiză psihologică judiciară, psiholog Sorana Mocanu, va evalua suferința copilului și întocmi un raport, care poate fi folosit cu succes în instanță, pentru a proteja copilul.

 

Hărțuire, persecuție la serviciu

Conflictul la locul de muncă poate fi cauzat de atitudini precum hărțuirea, concedierea nejustificată, persecuția etc. Impactul lor psihologic poate fi dovedit în instanță, prin înaintarea unei expertize psihologice judiciare, elaborate la Institutul de Relații Umane.

 

În cazurile penale

Expertiza psihologică judiciară poate fi deosebit de utilă judecătorului, în ceea ce privește înțelegerea laturii subiective a infracțiunii și a momentului comiterii faptei.

 

Pentru a obține o despăgubire

În cazurile în care sunt necesare justificări în fața instanței privind anumite traume psihologice, suferite de victime ale accidentelor și altor evenimente, expertiza psihologică poate înlesni obținerea unor despăgubiri.

 

Specialistul nostru în expertiză psihologică judiciară este atestat de Institutul de Psihologie Judiciară.

 

TELEFON: 0729937613

E-MAIL: office@iru.ro