Sesiune Deschisa « INTERCONEXIUNI » Invitat Dr. Cristian Andrei

O intalnire adresata tuturor iubitorilor de socializare.

Conexiunile sociale sunt un factor extrem de important pentru sănătatea noastră, contribuind la succesul personal si producerea emoţiilor pozitive.

Vom vorbi despre relatiile sociale, fie ca sunt relatiile profesionale, de cuplu sau familie, abordand impreuna solutii pentru imbogatirea acestora si transformarea lor intr-un izvor de bucurie.

Ce vei obtine in urma intalnirii : dezvoltare personala, relaxare si socializare.
Locatia : Institutul de Relatii Umane, str. Trotusului, nr. 96
Inscrieri la : 0721 414 909 / 0726 678 940 sau la office@iru.ro
Moderator grup : Psiholog Livia Radu
Invitat : Doctorul Cristian Andrei
Durata : 19:00 – 21:00
Data:: 12 Iulie 2013
Pret:: 50 RON
Oferta:: Fiecare participant care aduce un coleg de
sex opus beneficiaza impreuna cu acesta de o reducere de 50%.

Dr. Cristian Andrei este Medic Specialist Neuropsihiatru din anul 1994.
Practica in sistem privat psihiatria, preocupat de problemele de cuplu, dezvoltarea, adaptarea si consilierea relatiilor interumane. Este atestat in teorii ale personalitatii, psihoterapii cognitive, terapia bolilor afective, cercetare psihiatrica. Din mai 2004 este atestat de Ministerul Sanatatii si Familiei ca formator de formatori in domeniul sanatatii .

Livia Radu este psiholog clinician, psihoterapeut cu formare in psihoterapia experientiala, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, Formator acreditat CNFPA (ANC), Specialist in Comunicare si Relatii publice, organizator si moderator al workshopurilor “ Inteligenta Emotionala” si “Partenerul ca Terapeut”, Sedinta de Relaxare, grupuri de dezvoltare personala pentru copii.
Practica psihoterapia in cadrul Institutului de Relatii Umane axandu-se pe terapia de cuplu si familie, atacuri de panica, depresie, anxietate, tulburari de comportament, probleme de relationare si comunicare

DSC02361

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.