Sesiune Deschisa « INTERCONEXIUNI IV» Invitat Dr. Cristian Andrei

O intalnire adresata iubitorilor de socializare, psihologie si dezvoltare personala.

De data aceasta va invitam sa discutam despre dependente si independenta.

Care sunt beneficiile sau dezavantajele unei dependente sau ale independentei?
Pot ele exista impreuna sau se exclud?

Cum inlaturam aspectele negative sau cum ne putem bucura de partile pozitive ale acestor aspecte ale vietii si care este granita intre sanatos si nesanatos in aceasta ecuatie?

Impreuna cu dr. Cristian Andrei vom afla raspunsul la cele mai presante intrebari legate de respingeri, pasiuni sau legaturi afective din viata noastra.

Acum aveti ocazia sa vorbiti despre lucrurile care va preocupa, dar pe care nu le puteti discuta cu apropiatii, avand ocazia sa adresati o intrebare in scris, sub forma anonima, in cadrul intalnirii, care va ajunge la doctorul Cristian Andrei si va fi dezbatuta pe loc.

Inscrieri la : 0726 678 940/0721 414 909 sau la office@iru.ro
Moderator grup : Livia Radu
Invitat : Doctorul Cristian Andrei
Data: 8 Noiembrie 2013
Durata : 18:00 – 20:00
Pret: 50 RON

Din motive organizatorice legate de spatiu, avem rugamintea sa ne transmiteti intentia de a participa, in scris sau telefonic, la 0726 678 940 /0721414909, sau la office@iru.ro, cu cel putin 3 zile inaintea evenimentului.
Locurile sunt limitate.

Dr. Cristian Andrei este Medic Specialist Neuropsihiatru din anul 1994.
Practica in sistem privat psihiatria, preocupat de problemele de cuplu, dezvoltarea, adaptarea si consilierea relatiilor interumane. Este atestat in teorii ale personalitatii, psihoterapii cognitive, terapia bolilor afective, cercetare psihiatrica. Din mai 2004 este atestat de Ministerul Sanatatii si Familiei ca formator de formatori in domeniul sanatatii.

Livia Radu este psihoterapeut cu formare in psihoterapia experientiala, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, Formator acreditat CNFPA (ANC), Specialist in Comunicare si Relatii Publice, organizator si moderator al workshopurilor “ Inteligenta Emotionala” si “Partenerul ca Terapeut”, Sedinta de Relaxare, grupuri de dezvoltare personala pentru copii.
index

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.