Sesiune Deschisa « INTERCONEXIUNI V» Invitat Dr. Cristian Andrei

Eveniment dedicat persoanelor care indraznesc sa caute raspunsuri si nu inceteaza niciodata sa-si puna intrebari, pentru ca : intrebarile sunt primul pas spre evolutie

De data aceasta va invitam sa discutam despre „Implinire” si caile care duc catre aceasta.

Implinirea este un termen distinct de fericire sau succes si totusi exista o mare legatura intre ele. Care este aceasta? Vom discuta pe 30 Mai, la ora 18:00 impreuna cu dr. Cristian Andrei si invitatii.

Vom vorbi despre:
* Ce inseamna implinirea de sine?
* Cum ajungi la implinire pe plan profesional sau personal?
* Care sunt modalitatile prin care o persoana se poate simti implinita chiar daca nu si- a realizat toate obiectivele de viata?

Acum aveti ocazia sa vorbiti despre provocari si intrebari fara raspuns, in cadrul intalnirii, adresandu-le sub forma scrisa, anonima doctorului Cristian Andrei si primind raspunsul pe loc.

Inscrieri la : 0721 414 909/ 0729 937 613 sau la office@iru.ro
Moderator grup : Livia Radu
Invitat : Doctorul Cristian Andrei
Data : 30 Mai 2014
Durata : 18:00 – 20:00
Taxa participare : 50 RON

Din motive organizatorice legate de spatiu, avem rugamintea sa ne transmiteti intentia de a participa, in scris sau telefonic, la 0726 678 940 /0721414909, sau la office@iru.ro, cu cel putin o zi inaintea evenimentului.
Locurile sunt limitate.

Dr. Cristian Andrei este Medic Specialist Neuropsihiatru din anul 1994.
Practica in sistem privat psihiatria, preocupat de problemele de cuplu, dezvoltarea, adaptarea si consilierea relatiilor interumane. Este atestat in teorii ale personalitatii, psihoterapii cognitive, terapia bolilor afective, cercetare psihiatrica. Din mai 2004 este atestat de Ministerul Sanatatii si Familiei ca formator de formatori in domeniul sanatatii.

Livia Radu este psihoterapeut cu formare in terapia individuala, de cuplu, familie, copil, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, Formator acreditat CNFPA (ANC), Specialist in Comunicare si Relatii Publice, organizator si moderator al workshop-urilor “ Inteligenta Emotionala” si “Partenerul ca Terapeut”, Sedinta de Relaxare si grupuri de dezvoltare personala pentru copii.
L1010399

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.