Sesiune Deschisa « INTERCONEXIUNI V» Invitat Dr. Cristian Andrei

O intalnire adresata iubitorilor de socializare, psihologie si dezvoltare personala.

De data aceasta va invitam sa discutam despre
” Formula fericirii”.

Cu toate ca sarbatorile au trecut si odata cu ele, cadourile, vacanta, petrecerile si mesele imbelsugate, noi va propunem sa cautam noi modalitati prin care putem simti tot timpul ca viata este o sarbatoare, discutand despre capacitatea noastra de a atinge fericirea, fie pentru o clipa, fie pentru o viata.

Acum aveti ocazia sa vorbiti despre provocari si intrebari fara raspuns, in cadrul intalnirii, adresandu-le sub forma anonima doctorului Cristian Andrei si primind raspunsul pe loc.

Inscrieri la : 0729 937 613/0721 414 909 sau la office@iru.ro
Moderator grup : Livia Radu
Invitat : Doctorul Cristian Andrei
Data: 31 Ianuarie 2014
Durata : 18:00 – 20:00
Pret: 50 RON

Din motive organizatorice legate de spatiu, avem rugamintea sa ne transmiteti intentia de a participa, in scris sau telefonic, la 0729 937 613 /0721414909, sau la office@iru.ro, cu cel putin 3 zile inaintea evenimentului.
Locurile sunt limitate.

Dr. Cristian Andrei este Medic Specialist Neuropsihiatru din anul 1994.
Practica in sistem privat psihiatria, preocupat de problemele de cuplu, dezvoltarea, adaptarea si consilierea relatiilor interumane. Este atestat in teorii ale personalitatii, psihoterapii cognitive, terapia bolilor afective, cercetare psihiatrica. Din mai 2004 este atestat de Ministerul Sanatatii si Familiei ca formator de formatori in domeniul sanatatii.

Livia Radu este psihoterapeut cu formare in psihoterapia experientiala, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, Formator acreditat CNFPA (ANC), Specialist in Comunicare si Relatii Publice, organizator si moderator al workshop-urilor “ Inteligenta Emotionala” si “Partenerul ca Terapeut”, Sedinta de Relaxare si grupuri de dezvoltare personala pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.