Training Profesionist in Hipnoza – Bucuresti, 24-26 Octombrie 2014

Training Profesionist in Hipnoza
Bucuresti, 24-26 Octombrie 2014
Dr. Leliana Valentina Parvulescu – Psiholog ( Bucuresti – Romania)
Dr. Mirco Turco – Psiholog (Lecce, Italia) – Dr. Igor Vitale – Psiholog (Foggia, Italia)
Organizat de ZIVAC Group

Hipnoza a fost, de multe ori, asociata cu ceva complex, special, chiar periculos, fiind chiar tarata in derizoriu de anumite spectacole de magie. Hipnoza clinica este o tehnica ce are radacini in antichitate. In trecut, metoda a fost utilizata in Egiptul Antic, in scop terapeutic si s-a dezvoltat pana in timpurile noastre, cu conexiuni religioase si de ritual, pana la a deveni o metoda validata in multe domenii, printre care psihologia si medicina.
Metoda hipnozei este utilizata in psihologie pentru a trata probleme ca si fobia, obsesiile, tulburarile somatoforme, traume, tulburari alimentare, obiceiuri disfunctionale. In medicina este utilizata pentru a reduce durerile, pentru interventii chirurugicale, pentru a reduce anxietatea preoperatorie, favorizand astfel cooperarea pacientului.
In cadrul acestui curs, insa, participantii vor invata hipnoza care este cel mai vechi și eficient instrument ce ne permite sa imbunatatim, in mod autentic, lumea atat la nivelul interior cat si la cel exterior, prin eliberarea de dependențele nesanatoase (vicii), dar si de starile si gandurile negative, fobii, anxietati.
Stresul duce la slabirea sistemului imunitar, provoaca stari de iritabilitate, anxietate si nefericire printre multe alte lucruri. Daca este practicata aceasta stare de relaxare, se pot imbunatati foarte mult sistemul imunitar si starea de sanatate. A intra intr-o transa hipnotica este o abilitate care se poate imbunatati cu timpul.
Cui se adresează acest Training Profesionist in Hipnoza?
Acest curs beneficiaza de prezenta unor profesionisti cu renume international si a fost creat special pentru cei care doresc sa invete hipnoza pentru a-i ajuta pe alții, dar mai ales pentru dezvoltarea lor personala, atat la nivel mental cat si la nivel fizic. Participarea este o oportunitate pentru fiecare individ, nefiind necesara o pregatire anterioara, indiferent de profesie: medic, psiholog, sociolog, student, om de afaceri, etc.
Desi ar putea parea surprinzator, nu ai neaparat nevoie de un specialist in hipnoterapie pentru a obtine beneficiile acestor tehnici. Vei avea nevoie, insa, de cunostintele adecvate.
La acest curs vei invata:
 Cum se face o inductie hipnotica
 Cum se recunoaste de la semnale minime si cum se utilizeaza transa hipnotica
 Tehnici verbale si non verbale in inductie
 Hipnoza conversationala
 Limbajul metaforic si imaginativ
 Cum se utilizeaza limbajul hipnotic si sugestiv
 Modele de interventie clinica
 Tehnici de explorare ideodinamica a subconstientului
 Tehnici imaginative
ZIVAC GROUP – Centrul de Cercetare Comportamentala & Scoala ZIVAC www.zivac.ro
Traineri:
Dr. Igor Vitale (Italia)- Psiholog, doctor in psihologie sociala, psihologia resurselor umane, expert in comunicare non verbala, hipnoza, profiling, psihometrie, psihoeconomie (Personal Branding, Psihologia Consumatorului). S-a format urmand cursurile lui Giorgio Nardone (Strategic Therapy Center – Arezzo), Erika Rosenberg (formare Paul Ekman), Giuseppe Regaldo (C.I.I.C.S.), Philip si Norma Barretta (formare directa cu Milton Erickson), Puncky, J. Heppner (University of Delaware, specialist in Problem Solving). Este specialist in evaluarea adevarului si detectia minciunii, comunicare nonverbala, fiind certificat in Facial Action Coding System (Arizona- Paul Ekman, Friesen & Hager).
Dr. Mirco Turco (Italia) – Psiholog, director stiintific al Forensics Group Italia, specializat în criminologie generala si aplicata precum și in psihologia investigativa; expert în selecția, evaluarea și dezvoltarea resurselor umane, specializat in hipnoza clinica, dinamică, non-verbala, trainer pentru UISP (Unione Italiana Sport Per tutti), coordonator național de psihologie pentru IKMI (International Krav Maga Institute). Dr Mirco Turco este formator in criminologie, hipnoza și Programare Neuro-Lingvistica (NLP).
Dr. Leliana Valentina Parvulescu (Romania)- Trainer certificat in NLP, hipnomentalism, F.A.C.S, body language, expert în analiza şi evaluare comportamentala, limbaj nonverbal, evaluarea adevarului si detectia minciunii, urmand cursurile Dr. Paul Eckman. Trainer, sociolog, consultant pentru psychological profiler şi leadership politic, specialist în psihologie aplicată în domeniul securităţii naţionale si psihologie judiciară si criminalistica; specialist în dezvoltare personală individuală şi de grup, psiholog clinician şi psihoterapeut specializat în psihoterapie cognitiv – comportamentală;
specialist în inginerie genetică şi biotehnologii, Presedinte ZIVAC Group – Centrul de Cercetare Comportamentala si Presedinte al Centrului de Cercetare şi Prevenire a Bioterorismului.
ZIVAC GROUP este centrul de cercetare comportamentala, specializat in consultanta, analiza si evaluarea comportamentala, training, coaching si efectuarea de studiiasupra comportametului uman. Domenii de expertiza: Cercetare comportamentala, Profiling, Comportament organizational, Training, Coaching, Securitate Nationala, Criminalistica, Marketing, Psihologie Sociala.
Inscrieri:
0729 937 613; office@iru.ro
Taxa inscriere* :
250 euro
*225 euro – pentru studenti precum si pentru cursanti ai SCOLII ZIVAC .
Taxa include:
 Cost Training Profesionist in Hipnoza si Diploma de Participare
 Cina Vineri, 24 octombrie
 Pranz Sambata, 25 octombrie
 Pranz Duminica, 26 octombrie
 Pauze de Cafea
Locatie: Hotel Premier Palace 5*, Bulevardul Ghencea nr. 134, Bucuresti
ZIVAC GROUP – Centrul de Cercetare Comportamentala & Scoala ZIVAC www.zivac.ro
Agenda Training Profesionist in Hipnoza
Ziua 1 – 24 Octombrie 2014 – Dr. Leliana Parvulescu – Dr. Igor Vitale – Dr. Mirco Turco, ora 17:00
Prezentarea cursului si a lectorilor
Sesiune introductiva
Cina festiva a cursului (ora 20:00)
Ziua 2 – 25 Octombrie 2014 – Dr. Mirco Turco – Dr. Igor Vitale,
09:00 – 20:00
Psihobiologia starii de constienta in hipnoza
Psihoneuroendocrinoimunologia si hipnoza
Hipnoza si autohipnoza
Hipnoza Ericksoniana
Hipnoza Conversationala
Hipnoza de Alerta
Metafore si Limbaj Imaginativ
Cazul Maria
Pauza Pranz
Tehnici de Sugestie hipnotica
Hipnoza Simbolica – tija, cercul si triunghiul
Hipnoza si Programarea Neurolingvistica
Tehnici de Inductie hipnotica
Canale senzoriale preferate si utilizarea submodalitatilor
Disocierea V-K
Cinema Technique
Ziua 3 – 26 Octombrie 2014 – Dr. Igor Vitale – Dr. Mirco Turco,
09:00 – 18:00
Tehnici inductive vizuale, auditive si cenestezice
Tehnici de stimulare biemisferica
Tehnici de ancorare si conditionare
Tehnici de reelaborare a traumei
Tehnici ideodinamice de explorare a subconstientului
Tehnici de accelerare a procesului hipnotic
Pauza Pranz
Aplicatii ale hipnozei in chirurgie
Aplicatii ale hipnozei in medicina
Aplicatii ale hipnozei in psihologie
Aplicatii ale hipnozei pentru controlul obiceiurilor disfunctionale (fumat, mancare, jocul de noroc, amanare, etc)
Aplicatii ale hipnozei in coaching si in sport
Cazul Antonio
Exercitii practice

Inscrieri:
0729 937 613; office@iru.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.